Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

Νέο τραγούδι έρχεται για την Ήβη Αδάμου!

  Στο εμπορικό κέντρο SmartPark στα Σπάτα εμφανίστηκε η  Ήβη Αδάμου χαρίζοντας στους παρευρισκόμενους ένα αξέχαστο γιορτινό live.Ανάμεσα σε αυτούς τους παρευρισκόμενους κι εγώ πανάθεμά με που έκανα 2ωρο ταξίδι να πάω να τη βρω.Με κόκκινο κοντιμάνικο μπλουζάκι και μια μαύρη μακριά φούστα σημείωσε μια εξαιρετικά καλοντυμένη εμφάνιση με ρούχα της γνωστής σχεδιάστριας ρούχων Άννας Βενέτη.Μεταξύ μας λίγο προς το τέλος την είδα να κρυώνει.

  Λίγο μετά τις 2 η νεαρή καλλιτέχνιδα ανέβηκε στη σκηνή και ο κόσμος άρχισε να πληθαίνει όλο και πιο πολύ.Η Ήβη τραγούδησε επιτυχίες της,καινούργιες και παλιές αλλά και κομμάτια άλλων συναδέλφων της.Ανάμεσα στις δικές της επιτυχίες,δυστυχώς για εμένα,ευτυχώς για εσάς συμπεριλαμβάνεται και το "Να σου τραγουδώ" το οποίο πραγματικά αγαπώ απελπιστικά πολύ και με κάνει να κλαίω.Γι' αυτό δυστυχώς για εμένα.Ευτυχώς για εσάς που υπάρχει αυτό το τραγούδι!!Οι θαυμαστές της ήταν ήδη εκεί από νωρίς όπως άλλωστε κάνουν σε κάθε εμφάνισή της.Μάλιστα κάποιοι από αυτούς κατάφεραν να παρακολουθήσουν και το soundcheck.

  Μικρά και μεγάλα παιδιά στο κλίμα των Χριστουγέννων φάνηκαν να απολαμβάνουν τις μουσικές στιγμές που τους χάρισε η τραγουδίστρια στην οποία έστελναν φιλάκια ή σχημάτιζαν καρδούλες με τα χέρια τους,χειρονομίες αγάπης στις οποίες η ίδια ανταπέδιδε.Επιπροσθέτως μετά το τέλος της συναυλίας δεν αρνήθηκε να φωτογραφηθεί,να μοιράσει αυτόγραφα και να δώσει αγκαλιές και φιλάκια στους θαυμαστές της.Δεν ξέχασε μάλιστα να ευχηθεί στον κόσμο χαρούμενες γιορτές,με υγεία, όπως χαρακτηριστικά είπε "Υγεία πάνω απ' όλα.Χωρίς αυτή δε γίνεται τίποτα" (στο οποίο μάλιστα θα συμφωνήσω!) και αγάπη!!

 Και κάπου εδώ να σας πω ότι από αυτήν τη συναυλία έβγαλα την πρώτη μου είδηση (Ήβη σ'αγαπώ!).Η ίδια αποκάλυψε πως μετά από πολύύύύ καιρό θα βγάλει καινούργιο τραγούδι.Ω ναιιι..Ήβη Αδάμου is back ladies and gentlemen! Επίσης προσθέτει ότι αυτό που θα μας εντυπωσιάσει είναι το ΠΩΣ θα βγάλει αυτό το τραγούδι.Δεν έχουμε παρά να περιμένουμε γι' αυτό και να ευχηθούμε να είναι καλοτάξιδο.


Μείνετε συντονισμένοι εδώ για το νέο της τραγούδι: https://www.facebook.com/IVIADAMOUOFFICIALPAGE
                www.iviadamou.com
                www.twitter.com/IviAdamou


ΥΣ. Βρε συ Ήβη φάε τίποτα, μισή έχεις μείνει δηλαδή!! Τς τς τς.. Πάρε παράδειγμα εμένα που την ώρα που τραγουδούσες έψαχνα να βρω μαλλί της γριας (Το οποίο και δε βρήκα!!SmartPark δε σου ξανάρχομαι..)


1 σχόλιο: