Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

AMA'S 2013 : Best and Worst

Γράφει η Δήμητρα Τσίπη.



 Εντυπωσιακά για ακόμη μια φόρα τα American Music Awards στα οποία δεν έλειψαν οι εντυπωσιακές εμφανίσεις πάνω στη σκηνή αλλά και κάτω απ' αυτή.Εμείς συγκεντρώσαμε τις 5 καλύτερες και 5 χειρότερες πάνω στη σκηνή και σας τις παραθέτουμε παρακάτω:


BEST 5

  • One Direction : Τα 5 πανέμορφα αγόρια δε θα μπορούσαν να λείπουν από τη μεγάλη αυτή μουσική γιορτή.(Μεταξύ μας,αν έλειπαν η τηλεθέαση θα ήταν σίγουρα 30% χαμηλότερη.)Παρατεταμένοι στη σειρά,σ' ένα φτωχό αλλά παράλληλα ρομαντικό stage τραγούδησαν το νέο τους τραγούδι "Story Of My Life".Με τον Harry να κάνει την αρχή και στη συνέχεια να παίρνουν σειρά Liam,Zayn,Niall και Louis τραγούδησαν τις παιδικές τους αναμνήσεις και μάγεψαν τα μυαλά και τις καρδιές όλων.
  • Imagine Dragons : Ακόμη ένα συγκρότημα με απλή σκηνική παρουσία,ντυμένοι με μαύρα T-Shirts και jeans,κατάφερε να κερδίσει το χειροκρότημα των παρευρισκόμενων αλλά και των τηλεθεατών αφού τραγούδησαν τη γνωστή σε όλους 'μας επιτυχία "Radioactive".Με καπνό πάνω στη σκηνή και την την τρομερή ενέργειά τους,κυρίως του τραγουδιστή τους που συνεχώς χτυπιόταν,κατάφεραν να μπουν στη λίστα με τις εμφανίσεις που άρεσαν.
  • Jeniffer Lopez : Τι μπορεί να πει κάποιος για αυτήν τη γυναίκα; Ασφαλώς τίποτα!! Ακόμα κι αν ανήκετε στην κατηγορία που μισείτε όσους αρέσουν σε φίλους σας κι όχι και σε εσάς δεν πρόκειται να βρείτε τίποτα λάθος σε οποιαδήποτε εμφάνιση της JLo.Έτσι δεν απογοήτευσε ούτε στα φετινά AMA όπου τραγούδησε το "Tribute" σ' ένα εντυπωσιακά στολισμένο stage και την ίδια να λάμπει ακόμα παραπάνω λόγω του πανέμορφου dressing της.
  • Lady Gaga : Φυσικά και είναι αυτή που ξεχώρισε!Φυσικά και είναι αυτή που ξεχωρίζει πάντα!Αφού εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί των βραβείων πάνω σ' ένα άσπρο άλογο (πάλι καλά ψεύτικο και δεν υπήρξαν καλπάσματα!) δεν αρκέστηκε σ' αυτό αλλά θέλησε να ξεχωρίσει και πάνω στη σκηνή. Υποδυόμενη τη Μέριλιν Μονρόε και τον R Kelly στο ρόλο του Αμερικάνου προέδρου έκαναν την αρχή του τραγουδιού μιλώντας στο τηλέφωνο συνεχίζοντας το concept έως και το τέλος του τραγουδιού χωρίς να λείψουν και τα φιλάκια.
  • Ariana Grande : Η μικρή καλλονή της παρέας.Κανείς δε μπορεί ν' αμφισβητήσει ότι η νεαρή ηθοποιός και τραγουδίστρια έχει υπέροχη φωνή.Κι αν κάποιος το αμφισβητούσε κατάφερε μέσω την εμφάνισή της στα AMA να τον διαψεύσει.(Αν πάλι όχι,σας προσφέρω τα ακουστικά βαρυκοϊας του παππού μου!) Εκτός αυτού,η υπερπαραγωγή κόκκινη τουαλέτα που άστραφτε λόγω των στρας πάνω της θύμιζε σε αρκετούς μια πανέμορφη γοργόνα υπογράφοντας έτσι την τελειότητα της εμφάνισής της.

  Κι επειδή δεν υπάρχουν μόνο οι καλόγουστοι καλλιτέχνες αλλά και οι κακόγουστοι συγκεντρώσαμε και 5 εμφανίσεις που δε μας χαροποίησαν ιδιαίτερα.
WORST 5
  • Katy Perry : Μ' αυτήν την εμφάνιση στα φετινά AMA η Katy κατάφερε να σκοτώσει τον εαυτό της,δηλαδή ν' αυτοκτονήσει.Γιατί; Επειδή φίλοι ερμήνευσε ένα από τα καλύτερά της τραγούδια "Unconditionally" με μια απαίσια ενδυματολογική και σκηνική παρουσία.Η ίδια ήταν ντυμένη γκέισα,το σκηνικό θύμιζε Κίνα και οι χορευτές εντελώς ανούσιοι σ' ένα τραγούδι όπως αυτό.Λυπάμαι πολυαγαπημένη Katy αλλά μ' απογοήτευσες.
  • Rihanna : Κάτι πρέπει να πήγε λάθος εκείνη τη μέρα με την τραγουδίστρια από τα Μπαρμπέιντος,δεν εξηγείται αλλιώς.Καταρχάς το τραγούδι που ερμήνευσε ήταν το "Diamonds".Μα καλά που το θυμήθηκες καλή μου; Δικαιολογείσαι μονάχα αν εκείνη τη στιγμή ξέχασε τους στίχους νέου σου τραγουδιού και είπες "Ας ρίξω το "Diamonds" διαμάντι είμαι κι εγώ".Μόνο που στη συγκεκριμένη εμφάνιση μόνο διαμάντι δεν ήταν.Τα μαλλιά χτενισμένα σε στυλ αγοριού που το χτενίζει η μαμά του,δυο τεράστια - απαίσια τσιμπιδάκια και ένα μαύρο φόρεμα που δε θύμιζε καθόλου το άτακτο κορίτσι που όλοι ξέρουμε.
  • Ke$ha & Pitbull : Είμαι η μόνη που είχε ξεχάσει πως υπάρχει καλλιτέχνιδα με το όνομα Ke$ha; Δε νομίζω.Αυτή η τραγουδίστρια λοιπόν ερμήνευσε με τον Pitbull πάνω στη σκηνή των βραβείων το νέο τους τραγούδι.Με τον Pitbull να 'χει ερεθιστεί σ' αυτό που κάνει και την Ke$ha να θυμίζει κακό wrestling κατάφεραν να κάνουν μια "πιο χάλια πεθαίνεις" εμφάνιση στα AMA θυμίζοντάς μου κάτι γριούλες που είχαν λάβει μέρος στη Eurovision πριν 2 χρόνια.
  • Miley Cyrus : Ήταν αναμενόμενο η συγκεκριμένη να μπει στη λίστα με τις χειρότερες εμφανίσεις.Μα ήμασταν σίγουροι σας λέω πριν καν εμφανιστεί!Ευχαριστώ Miley που δε μ' απογοήτευσες,κέρδισα το στοίχημα για το 50άρικο με το συνάδελφό μου Παναγιώτη,όποτε θες κερνάω σουβλάκι.Αν και στο κόκκινο χαλί την είδαμε ντυμένη (κάτι που φέτος δεν το είδαμε πολλές φορές) συνοδευόμενη από τον πατέρα της (προφανώς γι' αυτό ήταν ντυμένη) πάνω στη σκηνή την είδαμε με 1 κορμάκι.Απαίσιο κορμάκι,με γατάκια!!Και μια(ψεύτικη,πάλι καλά) γάτα από πίσω της που επίσης τραγουδούσε ή  βασικά η Miley την είχε βάλει να κάνει πως τραγουδάει.Και κάτι τεράστια τετράγωνα σκουλαρίκια.Και κάτι διαστημικά σωσίβια στα χέρια της που υποτίθεται ήταν βραχιόλια.Υποτίθεται είπα!
  • Kendrick Lamar : Κοιμηθήκαμε! Αυτό αρκεί.Ο νεαρός καλλιτέχνης έκανε μια βαρετή εμφάνιση αποσπώντας τις χειρότερες κριτικές της βραδιάς και το χασμουρητό του κοινού.Μ' ένα τραγούδι που κανείς δεν ήξερε, σ' ένα φτωχικό stage η μόνη που είδα να το διασκέδασε και κουνήθηκε έστω και λίγο στους αργούς ρυθμούς του τραγουδιού ήταν η Taylor Swift,λυπάμαι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου